Улично тв интервю, записано преди години, се превърна в хит

...
Улично тв интервю, записано преди години, се превърна в хит
Коментари Харесай

Намирам киселото мляко където съм го оставил

Улично тв изявление, записано преди години, се трансформира в шлагер в Туитър със актуалното си звучене поради пандемията.

Видео с улична тв анкета, записано преди години, бе оповестено в tiktok от племенника на интервюирания, а отговорът на чичо му стана вирусен в мрежите, в светлината и на рестриктивните мерки и карантината в днешно време, написа DarikNews.

Репортерка го попита дали избира да живее самичък или с другарка, а откровеният отговор на мъжа бе повода за милиони гледания на клипа.

Той даде изявление за El Intermedio (laSexta) в центъра на Мадрид. Примерите, които младият мъж даде като причина да живее самичък, бяха необятно коментирани в обществените медии. Още повече, че са изключително настоящи и годни в днешната пандемия в изискванията на локдаун, ограничаващи ограничения и карантини.

Той изясни, че самичък си заплаща ипотеката, тока, водата, както и Netflix, Movistar и HBO. „ Въпреки спомагателните разноски, коства ли си да живеете сами? “, попита журналистката от „ El Intermedio “.

„ Ами да, коства си. Не ми се споделя с никого. На мен ми е мъчно да се понасям, по какъв начин може да ме търпи някой различен “, подмятна младежът.

После следва най-големият бисер – когато изяснява с простоват образец едно от огромните преимущества: „ Когато си самичък, в случай че оставите киселото мляко в хладилника, го намирате на същото място когато се върнете – това е. Имам нова кухня, а плотът е бял и аз мога да го избърсвам 300 пъти със специфичната забрадка, която съм купил особено за този плот. Ако живеех с някого, щяха да ме гледат и да ми споделят: „ Това не е добре “. И може в действителност да не е добре, само че като съм самичък ми е хубаво да го върша, и никой нищо не ми споделя “.

Този 38-секунден клип се трансформира във вирусен феномен в Twitter, където има милион гледания. За по-малко от един ден той събра над 12 000 споделяния и над 60 000 лайкове за малко повече от един ден.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР