Укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков, срещу когото

...
Укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков, срещу когото
Коментари Харесай

Божков се прицели в София. Мери се с Борисов и Нинова

Укриващият се в Дубай хазартен необут Васил Божков, против който прокуратурата повдигна 18 допустимо най-тежки обвинявания, ще взе участие в парламентарните избори. Той ще бъде лидер на листата на Българско национално обединяване в 25 МИР в София, заяви " Офнюз ". Миналата седмица БНО на чалгаджията Георги Георгиев-Готи, даде 100% листите си на концесия на Божков. Съдът не записва Божкотоно лято за вота на 4 април.

25 МИР в София, разполагаем лидерския регион, сили ще мерят шефовете на ГЕРБ и Българска социалистическа партия Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

В същия избирателен регион партията на Цветан Цветанов " Републиканци за България " разгласи, че ще издигне за водач на листата си някогашният волейболен национал Боян Йорданов, който е прочут с прозвището Поразяващата лява ръка.

Вече е импортирана и листата на партията на Слави Трифонов " ИТН " в 25-и регион. Тя се води от сценариста в телевизия 7/8 Филип Станев.

Водач на листата на партия АБВ е Христо Колев, водач на софийската организация на партията.

Листата си за вота към този момент са записали и русофилите от Политическа партия „ Възраждане на Отечеството “, водена от водача Николай Малинов. Той е някогашен народен представител от Българска социалистическа партия, с награди от Медведев и Путин. Срещу него има дело за шпионаж в интерес на непозната държава

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР