Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков пусна и днес

...
Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков пусна и днес
Коментари Харесай

Божков атакува „паметливия“ Влади Горанов за „хиляди нарушения“

Укриващият се в Дубай предприемач Васил Божков пусна и през днешния ден в 08:00 ч. сериозен пост против ръководещите на страницата си във Facebook. На мушката му още веднъж е министърът на финансите Владислав Горанов. „ През последните месеци „ паметливият “ Влади Горанов и подчинените му структури – МФ, ДКХ, Национална агенция за приходите и АДФИ нарушиха законите хиляди пъти. Влади може и да не помни, само че документите, доказателствата и очевидците остават “, написа той и прикача клише от забрана на Национална агенция за приходите върху недвижими парцели в София.

„ Днес ще дам образец със запориране на имущество, което трябваше да бъде превърнато в национална горделивост ", изяснява Божков. „ Направена е забрана върху Телефонната палата за невнесено Данък добавена стойност. От възможните бъдещи доходи от продажба на билети от към момента несъществуващия и към този момент запориран музей “, прибавя той.

Сградата е благосъстоятелност на обвързваното Васил Божков сдружение " НГ Пропърти ". То я купи през май 2017 година от БТК за 17.3 млн. евро. Намерението на сдружението бе да направи в Телефонната палата музей, в който да има и лаборатории за реституция на артефакти. Идеята бе в бъдещия частен музей да бъде показана и сбирката на Васил Божков, включваща тракийски златни съдове и разнообразни археологически монументи, датирани от 4000 година прочие Хр. до VІ в.

" НГ Пропърти " е напълно благосъстоятелност на компанията " Ню Геймс ", в която член на съвета на шефовете е акционерът в строителния " Нове холдинг " Васил Божков. Той взе участие и в управата на " НГ Пропърти ", чийто капитал е 36 млн. лева.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР