Украйна не се страхува от никого, не дължи нищо на

...
Украйна не се страхува от никого, не дължи нищо на
Коментари Харесай

Зеленски отговори на Путин:Няма да дадем нищо на никого

Украйна не се опасява от никого, не дължи нищо на никого и няма да върне нищо на никого.  Това сподели президентът на страната Володимир Зеленски. Той акцентира, че интернационалните граници на Украйна ще останат непроменени без значение от изказванията на Москва.

„ Ние сме на лична земя. Не се опасяваме от нищо и от никого. Не изискуем нищо на никого. И няма да дадем нищо на никого. И сме сигурни в това. Защото в този момент не е февруари 2014 година, а февруари 2022 година Друга страна, друга войска. Единствената ни цел е мирът в Украйна ", сподели Зеленски във видеообръщение към нацията. 

Киев квалифицира признаването на самопровъзгласилите се републики ДНР и ЛНР като нарушаване на суверенитета и териториалната целокупност на Украйна, сподели още Зеленски.

„ Украйна недвусмислено квалифицира последните дейности на Русия като нарушение на суверенитета и териториалната целокупност на нашата страна. Цялата отговорност за следствията във връзка със упоменатите решения се носи от политическото управление на Русия “, сподели президентът на Украйна и добави: " Международно приетите граници на Украйна ще останат по този начин, както са ". 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР