Украйна може да започне преговори за мир едва когато нейните

...
Украйна може да започне преговори за мир едва когато нейните
Коментари Харесай

Путин каза кога Украйна може да започне преговори за мир

Украйна може да стартира договаряния за мир едвам когато нейните запаси свършат, съобщи съветският президент Владимир Путин. Севернокорейският водач Ким Чен-ун дойде в Русия по покана на Путин. 

Украйна може да употребява възможни бъдещи договаряния, с цел да си обезпечи още оръжия, посочи съветският президент на срещата на Източния стопански конгрес във Владивосток:
-->
" Създава се усещане, че те желаят, под натиска на западните им ментори, оптимално да оглозгат, извинете за израза, каквото съумеят, а по-късно, когато всички запаси бъдат редуциран до нулата, да се опитат да спрат бойните дейности. Тогава ще стартират договаряния, с цел да могат да възстановят ресурсите си. "  

Посещението на севернокорейския водач Ким Чен-ун в Русия провокира угриженост във Вашингтон, че Пхенян може да способства за попълване на арсенала на Москва за войната в Украйна, както и предизвестие за нови наказания. 

Руската държавна телевизия излъчи фрагменти от посрещането на Ким с съветски публични лица. Мястото на срещата му с президента Путин не е оповестено и провокира разнообразни догатки, съобщи БНР. 

Украинският президент Володимир Зеленски разгласи увеличение на военната помощ за Киев от Германия и спря Закона за имуществените електронни заявления:

" Наложих несъгласие на признатия от Върховната Рада закон, който резервира рестриктивните мерки при електронните имуществени заявления. Тези ограничавания са неприемливи. Декларациите би трябвало да бъдат открити за всички. "

Правителството на Швеция ще изиска от въоръжените сили оценка за опциите за изпращане на изтребители " Грипен " на Украйна, която включва периоди за доставка на нови изтребители за шведската войска.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР