Украйна може да загуби значителна част от земите си, каза

...
Украйна може да загуби значителна част от земите си, каза
Коментари Харесай

Скандал! Орбан прочете присъдата на Европа

Украйна може да загуби забележителна част от земите си, сподели унгарският министър председател Виктор Орбан на закрито съвещание на партията Фидес - Унгарски цивилен съюз, предават осведомителните организации.

" Конфликтът в Украйна заплашва да се проточи до 2030 година и вследствие на това Киев може да загуби една трета или половината от териториите си ", цитира  думите му вестник " Nepszava ".

-->

Също по този начин, той упрекна Запада за пълномащабните военни дейности.

" Конфликтът в Украйна можеше да е местен, само че Западът се намеси и го направи световен ", съобщи унгарският министър председател. Освен това той за следващ път сподели, че с антируските наказания, Европейският съюз самичък се е простреля в крайници.

" Поради енергийната рецесия, породена от глобите, до 40% от европейската промишленост може да спре през зимата ", предизвести Орбан, добавяйки, че е срещу глобите. Конференцията се организира при закрити порти, тъй че изказванията на политика станаха известни седмица след събитието.

В същото време, Европейската комисия предложи прекъсването на 65% от заплащанията по три оперативни стратегии от кохезионната политика за Унгария.

Мярката се ползва за първи път е и част от новото законодателство на Брюксел, което обвързва заплащанията от евробюджета със зачитането на върховенството на закона.

Притесненията на Брюксел във връзка с Унгария са свързани с непрозрачни публични поръчки, неналичието на бистрота при потреблението на евросредствата и неналичието на прогрес в битката с корупцията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР