Украинският президент Володимир Зеленски заяви на брифинг, че се извършват

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви на брифинг, че се извършват
Коментари Харесай

Зеленски потвърди началото на украинското контранастъпление

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи на брифинг, че се правят контранастъпателни и отбранителни дейности против съветските сили в Украйна и че украинските военни са позитивно настроени, съобщи УНИАН.

" В Украйна се организират контранастъпателни и отбранителни дейности, на какъв стадий, няма да кажа в детайли... Трябва да се има религия в нашите военни, а аз им имам вяра. Ежедневно съм в контакт с нашите командири в другите посоки... В момента всички са настроени позитивно ", сподели той.

Руското министерство на защитата заяви през днешния ден, че през последните 24 часа украинските сили са траяли " несполучливите " опити да подхващат офанзиви южно от Донецк и в Запорожка област, както и в региона на източния град Бахмут, съобщи Ройтерс.

Руският президент Владимир Путин съобщи през вчерашния ден, че украинските сили сигурно са почнали предстоящото контранастъпление с интензивни боеве в Украйна, само че че всеки техен опит за придвижване се е провалил и то с цената на доста жертви.

Ройтерс показва, че не е в положение да ревизира по самостоятелен метод това изказване или обстановката на бойното поле.

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи през днешния ден, че в Украйна са в ход контранастъпателни и отбранителни интервенции, само че означи пред кореспонденти, че не може да каже на какъв стадий са те.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР