Украинският президент Володимир Зеленски заяви днес, че е получил уверения

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви днес, че е получил уверения
Коментари Харесай

Зеленски е получил уверения от Вашингтон, че военната помощ за страната му ще остане

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи през днешния ден, че е получил уверения от Вашингтон, че военната помощ за страната му ще остане непрекъсната и непрекъсната. Уверенията са били отправени в миг, в който Киев чака нова съветска акция на обстрел по украинската територия тази зима, съобщи Франс прес и Българска телеграфна агенция. 

" Стана ясно, че Съединени американски щати ще продължи да дава на Украйна непрекъсната и непрекъсната поддръжка, нужна за нейната защита ", съобщи Зеленски в ежедневното си обръщение, отправено след среща в Брюксел с американския министър на защитата Лойд Остин.

Той добави, че е разискал по какъв начин да се укрепят отбранителните качества на Украйна преди зимата, изключително във връзка с безпилотните самолети и ракетите.

Днес Зеленски беше неочакван посетител в централата на НАТО в Брюксел, където взе присъединяване в среща на министрите на защитата на Алианса.

" Благодарен съм на всички сътрудници за непрекъснатата им подготвеност да оказват помощ на нашата защита ", продължи той, визирайки полемиките за " подсилване на противовъздушната защита и най-важните средства на фронтовата линия ", в това число артилерията и ракетите с огромен обхват.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР