Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че не се интересува от

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че не се интересува от
Коментари Харесай

Зеленски гневен! Остър залп по Путин

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че не се интересува от среща с Владимир Путин за мирни договаряния, добавяйки, че за него Путин е " никой ". Той сподели това в ексклузивно изявление за Скай нюз.

Украинският президент допълни, че до момента в който Москва споделя, че желае мир, в действителност лъже, като атакува Украйна с ракети.
-->
" Те не желаят никакви диалози и това беше казусът преди нашествието. Президентът Путин реши по този начин ", сподели Зеленски и упрекна Путин, че живее в " информативен балон " и в действителност не знае какво се случва на бойното поле.

Заленски обаче предизвести също по този начин, че Путин чака Западът да се " измори " да поддържа Украйна.

" Той (Путин) не желае договаряния, тъй като не желае мир. Убеден съм, че Украйна е единствено първата стъпка за него. Убеден съм, че той води огромна война. И откакто целият свят в този момент оказва помощ на Украйна, той не мисли за това. Той си мисли: " Е, в този момент няма да свърши нашата работа в Украйна, само че ще изчакаме… светът няма да остане единен, те ще се уморят и аз ще продължа напред ", съобщи Зеленски, представен от БНР.

И добави: " Но след Украйна ще има още стъпки, ще има и други страни, в случай че не успеем да устоим. Мисля, че ще се оправим, ще получим поддръжка и ще спечелим ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР