Украинският президент Володимир Зеленски призова западните съюзници да ускорят оръжейните

...
Украинският президент Володимир Зеленски призова западните съюзници да ускорят оръжейните
Коментари Харесай

Зеленски призова Запада: Дайте ни оръжия по-бързо!

Украинският президент Володимир Зеленски прикани западните съдружници да ускорят оръжейните доставки за страната му, съобщи Ройтерс.

„ Имаме потребност от експедитивност. Бързина, с цел да сключим нашите съглашения, експедитивност на доставките, с цел да увеличим нашата бойна мощност, експедитивност на решенията, с цел да ограничим съветския капацитет. Няма опция на бързината, тъй като от нея зависи животът “, акцентира украинският президент пред участниците на почналата през днешния ден Мюнхенска конференция по сигурността.

Зеленски предизвести, че оръжейните доставки не трябва да се бавят, тъй като до момента в който Украйна се бори с Русия, а Западът договаря за снабдяването й с танкове, Кремъл обмисля по какъв начин „ да задуши Молдова “.

„ Бавенето постоянно е било и продължава да бъде неточност. Очевидно е, че Украйна няма да бъде „ последната спирка “ за Владимир Путин, акцентира Зеленски. Той предвижда, че съветския президент „ ще продължи “ експанзията си към други някогашни руски републики.

Малко евентуално е Беларус да се включи във войната на страната на Русия, добави украинският президент.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР