Украинският президент Володимир Зеленски направи изявление тази сутрин и каза,

...
Украинският президент Володимир Зеленски направи изявление тази сутрин и каза,
Коментари Харесай

Войната: Ще победим, каза Зеленски



Украинският президент Володимир Зеленски направи изказване тази заран и сподели, че страната му ще победи над съветските сили.

Той сподели, че държавните сили към момента управляват Киев и „ основни точки към града “. Добави, че украинските сили ще завоюват, и разкритикува дезинформацията.

В последния раздел на речта си той сподели:

„ Моля, спрете тези, които лъжат, или се пробват да ви лъжат, или лъжат нас. Трябва да спрем тази война. Можем да живеем в мир дружно, световно като хора. "

„ Нашите военни, нашата национална армия, нашата национална полиция, нашата териториална защита, специфични служби, жители на Украйна, апелирам, продължете. ние ще спечелим. Слава на Украйна. "

Зеленски сподели:

„ Ние сполучливо сдържаме вражеските офанзиви. Знаем, че пазиме нашата земя и бъдещето на нашите деца. Киев и основните региони се управляват от нашата войска.

„ Окупаторите желаеха да слагат своята марионетка в нашата столица. Те не съумяха. По нашите улици се водеше отговарящ пердах.

Врагът използваше всичките си оръжия, артилерия, парашути, всичките си оръжия. Те удрят жилищни региони, пробват се да унищожат енергийната инфраструктура и всеки би трябвало да ни помогне да спрем тази окупация. "

Той сподели, че след полемики с водачите на Европейски Съюз през последните дни, в това число по отношение на изключването на Русия от системата за заплащания SWIFT, той има вяра, че Украйна би трябвало да стане част от Европейски Съюз и нейните жители би трябвало да имат същите права.

„ Украинският народ заслужава да стане член на Европейски Съюз. И това би било сигнал за вашата поддръжка към Украйна. Тази полемика би трябвало да бъде затворена.

„ Обсъдихме това през днешния ден с европейските водачи. Цялото съоръжение и военна помощ за защита идват в Украйна и се работи по изключване на Русия от SWIFT. Надявам се, че Унгария ще бъде принудена да поддържа това решение. "



Той изиска хора, които могат да се върнат в Украйна, с цел да се бият, да го създадат: „ Във всеки час и място, град, град и човек... на всички места, където врагът убива нашия народ, нашите въоръжени сили вършат всичко допустимо да унищожи врага. "

„ Онези градове, които са атакувани от въздуха, се държат, отлично. Ако можете да унищожите окупаторите, апелирам, направете го. Всеки, който може да се върне в Украйна, апелирам, направете го, апелирам, върнете се. "

„ Ще имаме доста работа, с цел да възстановим нашата Украйна. Всеки, който може да го отбрани в чужбина, да го направи непосредствено заедно. Всеки другар на Украйна, който желае да се причисли към Украйна в отбраната на страната, апелирам, елате, ние ще ви дадем оръжие. Съвсем скоро ще бъде оповестено по какъв начин може да стане това. Всеки, който пази Украйна, е воин. "

Той насочи още една молба към съветския народ да помогне за прекъсване на войната, като окаже напън върху Владимир Путин и неговото държавно управление. Антивоенни протестиращи бяха задържани през последните дни в Москва и Санкт Петербург.

„ Искам всички в Русия да ме чуят. Всички. Стотици пленени бойци, които са тук, в Украйна, не знаят за какво са били изпратени тук да убиват хора или да бъдат убити. Хората би трябвало да кажат на държавното управление за какво войната би трябвало да бъде спряна, повече хора от вашата страна ще останат живи. "

„ Вашите жители показват опълчването си на тази война. Знаем, че доста хора в Русия в този момент са шокирани от бруталността на съветското държавно управление, това е вярната реакция, признателен съм на тази реакция. "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР