Украинският президент Володимир Зеленски говори за ниската ефективност на руската

...
Украинският президент Володимир Зеленски говори за ниската ефективност на руската
Коментари Харесай

.Зеленски: Втората най-силна армия в света се провали в Украйна  

Украинският президент Володимир Зеленски приказва за ниската успеваемост на съветската войска. Докато преди войната против Украйна я назоваха " втората войска в света ", в този момент тя даже не е двадесет и втора.

Това сподели президентът във вечерното си послание.

" Вече за всеки 10 попадения терористите би трябвало да изразходват най-малко четири пъти повече ракети. Резултатите на Русия са още по-лоши във връзка с безпилотните летателни апарати, в това число и тези, които са й доставени от ирански съучастници. И светът го вижда. Той вижда, че някогашната " втора международна войска " към този момент не е даже двадесет и втора по своята успеваемост. И ще създадем всичко допустимо той въобще да влезе във втората стотица ", акцентира Зеленски.

Президентът съобщи, че на Русия сигурно ще ѝ бъде потърсена отговорност за ракетния удар от 31 октомври.

" Всеки нов съветски удар по наши цивилни цели единствено улеснява и сближава интернационалния консенсус по отношение на отговорността на Русия. А отломките от съветската ракета, паднала на молдовска територия, единствено ни припомнят какъв брой е значимо да се пазиме дружно против това зло - против расизма, който не признава нито държавни граници, нито човешки полезности ", сподели украинският президент.

В момента към момента тече реставрационна активност в районите, в които през днешния ден удариха съветски ракети. Правим всичко допустимо да възстановим енерго и водоснабдяването. И ние ще го възстановим, даде обещание украинският президент.

Днес нашите Военновъздушни сили и всички, участващи в отбраната на небето, свършиха страхотна работа. Повечето обекти, които терористите дефинираха като цели, са избавени. Само тази заран терористите са употребявали 55 крилати ракети за солиден удар, 45 от които са свалени.

Ще продължим да укрепваме нашата Противовъздушна отбрана. Но към този момент в този момент за всеки 10 попадения терористите би трябвало да изразходват най-малко четири пъти повече ракети. Русия има още по-лош резултат във връзка с дроновете, в това число доставените от иранските ѝ съучастници. И светът вижда това. Вижда, че някогашната " 2-ра войска на света " към този момент не е даже 22-ра по успеваемост. А ние ще създадем всичко, с цел да стане във втората стотина. И ще бъде по този начин.

Руските терористи нямат такива ракети, които да ударят украинското предпочитание да живеят, да живеят цивилизовано и да се грижат един за различен. Нито армията, нито гнет, нито нещо друго, Русия не ще може да завладее Украйна, уточни Володимир Зеленски.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР