С водосвет за здраве и с пожелание за добри дела

...
С водосвет за здраве и с пожелание за добри дела
Коментари Харесай

Най-силната партия в Разлог - ПП ГЕРБ откри кампанията си, Марио Терзиев ще работи за по-добра и обединена България

С водосвет за здраве и с благопожелание за положителни каузи в името на община Разлог и България, претендентът на Политическа партия ГЕРБ за депутат Марио Терзиев, съпроводен от брачната половинка му Жанета и 9-годишната му дъщеричка Никол, в наличието на кмета на община Разлог Красимир Герчев, общински съветници и членове на Политическа партия ГЕРБ, симпатизанти, жители и посетители, започва предизборната си акция.

Малката Никол плисна менче с вода и здравец пред знаменното шествие на ГЕРБ Разлог – с цел да върви по вода на нейния татко.

Тържествен водосвет в храма „ Свето Благовещение “ отслужи отец Янко Русков – с благословия за сполучливо начинание, за здраве, разсъдък и обич.

„ Вълнувам се за отговорността и пътя, по който поемам.- показа Марио Терзиев, общински консултант на Политическа партия ГЕРБ. – За мен е чест, че се издигна моята кандидатура, че зад мен застана партията, кметът на общината Красимир Герчев, доктор Емил Тончев, синпатизанти,съмишленици и другари. И в тази борба не съм самичък и съм мощен с хората, приятелите, които ме познават, тъй като доверието не се печели за ден. Тръгвам към изборите за Народно заседание, с цел да мога да бъда потребен, с цел да не отстъпвам ползите на хората на моята община Разлог, на Югозападна България. Защото е извънредно време да имаме постоянен парламент, държавно управление и устойчиво развиване. Вярвам, че всички мечтаем да живеем в по-добра страна, с по-добри закони. “

Марио Терзиев е роден в гр. Разлог, на 47 години, фамилен, с дъщеричка на 9 години, лесовъд. 20 години работи в системата на горите – в Горско стопанство Разлог и Регионална дирекция по горите. От 7 години ръководи лична компания за дърводобив с екип от над 40 души.

За него е наложително да се създадат промени в закона за горите, с цел да стане още веднъж този по този начин значим български бранш конкурентноспособен на интернационалните пазари.
Марио Терзиев е човек, който с всичките си сили оказва помощ. Той е добър брачен партньор и най-хубавият татко, съгласно дребната Никол, добър човек и войник, който печели борби най-много за положителните дела.


С МАРИО ТЕРЗИЕВ РАЗЛОГ ИМА РЕАЛЕН ШАНС ДА ИМА СВОЙ ДЕПУТАТ!
Гласувайте!
ЗА ДОБРИТЕ КАУЗИ! ЗА ОБЩИНА РАЗЛОГ! ЗА БЪЛГАРИЯ!
Политическа партия ГЕРБ Разлог – с номер 22 и преференция 106 на Марио Терзиев

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР