Украинският министър на отбраната Олексий Резников заяви, че руската армия

...
Украинският министър на отбраната Олексий Резников заяви, че руската армия
Коментари Харесай

Сензация! Какво прави руската армия в Херсон

Украинският министър на защитата Олексий Резников съобщи, че съветската войска може да се изтегли от десния бряг на Днепър в Херсонска област, организирайки " акт на благосклонност ". Това заяви той по време на брифинг.

Ръководителят на Министерството на защитата обаче означи, че известията на нашествениците за изтеглянето от Херсон могат да бъдат детайл от осведомителната интервенция. Резников означи, че Украйна се доверява единствено на данните на своите специфични служби и деликатно следи всички дейности на руснаците.
-->
„ Навикът на „ актовете на благосклонност “ ни е прочут отдавна… Затова, несъмнено, те са евентуално подготвени за още един „ акт на благосклонност “ в региона на град Херсон “, сподели той.

Министърът означи, че за това сметките въпреки всичко ще би трябвало да изгубят прочут капацитет заради дейностите на въоръжените сили на Украйна. Освен това метеорологичните условия в района също оказват въздействие върху напредването на украинската войска. Сега там вали дъжд, което забавя настъплението на въоръжените сили на Украйна.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР