Украинските власти се отказаха от вчерашните преговори с Русия в

...
Украинските власти се отказаха от вчерашните преговори с Русия в
Коментари Харесай

Кремъл обвини украинските власти, че са се отказали от вчерашните преговори

Украинските управляващи се отхвърлиха от вчерашните договаряния с Русия в Минск, по тази причина продължаваме настъплението. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Reuters. Москва е изпратила нови подкрепления в Украйна.

Той посочи, че в очакване на идните договаряния, президентът Владимир Путин е разпоредил да бъде спряно настъплението на съветската войска. По думите на Песков, то е траяло, откакто украинската страна се е отказала от договарянията.

Путин изрази подготвеност да изпрати в Минск съветска делегация, в която да бъдат включени представители на министерствата на външните работи и на защитата и на президентската администрация.

Няколко часа по-късно съветският президент прикани украинските военни да смъкват държавното управление, което назова „ тайфа наркомани и неонацисти “.

Говорителят на Кремъл дефинира западните наказания в отговор на нашествието в Украйна като предстоящи. Песков акцентира, че Русия е била готова за тях, като е подхванала нужните ограничения за свеждане до най-малко на въздействието им върху стопанската система.

Бяха взети незабавни ограничения за понижаване на вредите върху всички браншове на стопанската система ни “, увери Песков.

По-рано през днешния ден държавното управление в Киев съобщи, че съветските сили нападат редица украински градове, а в столицата са арестувани съветски диверсанти.

Тази заран съветското министерство на защитата съобщи, че руснаците са завладяли украинския град Мелитопол.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР