Украинските разузнавачи нанесоха още загуби на противника, като нахлуха на

...
Украинските разузнавачи нанесоха още загуби на противника, като нахлуха на
Коментари Харесай

Нападение в леговището на руските окупатори: ГУРМО проведе специална операция в Белгородска област на РФ

Украинските разузнавачи нанесоха още загуби на съперника, като нахлуха на територията на Белгородска област на Руската федерация. Според Главното ръководство по разузнаването на МО на Украйна, заради възходящия брой случаи на саботажи от страна на руснаците и в името на отбраната на цивилните украинци, живеещи в общини наоколо до държавната граница и страдащи от офанзиви на агресора, украинските военни разузнавачи са изпълнили комплекс от специфични дейности.
 
Според получените разследващи данни висшето управление на окупационната войска на Руската федерация е възнамерявало инспекция на съветските позиции в Грайворонски регион на Белгородска област заради недоволството и недоволствата на локалния личен състав от неприятните условия на работа. Преди идването на московските " инспектори " съветските нашественици стартират осъществяването на дейни инженерни действия.
 
" За да нанесат загуби на съперника и да влошат неговото морално и психическо положение, специфичните елементи на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна възнамеряваха и организираха спецоперация. По време на задачата разузнавачите минират единствения път, по който нашествениците се движат в посочения регион, а също по този начин нападат опорния пункт на съветския взвод. В резултат на огневата офанзива с потребление на стрелково оръжие и минохвъргачки, както и детонациите на украински мини, съперникът понесе загуби. Уточнява се броят на ликвидираните и ранените окупатори ", оповестява Главното ръководство по разузнаването на МО на Украйна, представено от УНИАН.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР