Украинските пристанища са изнесли повече селскостопански продукти през декември 2023

...
Украинските пристанища са изнесли повече селскостопански продукти през декември 2023
Коментари Харесай

Лондон: Износът на Украйна през Черно море се е увеличил след края на зърнената сделка

Украинските пристанища са изнесли повече селскостопански артикули през декември 2023 година, в сравнение с във всеки различен миг от началото на нашествието на Русия. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12465
Отебелязва се, че този факт съвсем несъмнено се дължи на повторното отваряне на главните черноморски пристанища на Украйна и основаването на едностранен канал за експорт.

Настоящият експорт е надхвърлил месечните размери, реализирани по време на Черноморската самодейност за зърно, подписана с посредничеството на Организация на обединените нации и Турция, която беше обект на съветски инспекции.

За пет месеца 469 кораба са били натоварени на украински пристанища

Британското разузнаване показва, че Украйна е постигнала това, тъй като значително е попречила на съветския черноморски флот да оперира в западната част на Черно море, където е изложен на риск от украински ракети и морски дронове.

Пазарното доверие е засилено в допълнение от понижението на застрахователните награди с посредничеството на Англия посредством застрахователния пакет Unity Facility и новината, че Турция, Румъния и България са образували сили за противопоставяне на военноморските мини.

Функционирането на този експортен маршрут е от основно значение в дълготраен проект: както за приходите от експорт на Украйна, по този начин и като знак, че и двете страни са подготвени да спрат офанзивите против цивилни кораби и да проправят пътя към понижен риск и по-голяма търговия за всички в Черно море, регистрират от английското МО.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР