Украинските отбори за юноши и за девойки до 17 години

...
Украинските отбори за юноши и за девойки до 17 години
Коментари Харесай

Напрежение. Украйна скочи на УЕФА

Украинските тимове за юноши и за девойки до 17 години няма да вземат участие в надпревари под егидата на УЕФА, до които ще бъдат допускани съветски национални отбори, оповестиха от Украинската футболна асоциация (УАФ).

" УАФ изрично осъжда решението на УЕФА да върне съветските тимове до 17 години в интернационалните шампионати. УАФ удостоверява, че няма да взе участие в никакви надпревари с присъединяване на съветски тимове ", се споделя в изказване на централата, представено от gol.bg.
-->
Във вторник Изпълнителният комитет на УЕФА позволи на съветските национални тимове до 17 години да вземат участие в техните надпревари. Всички мачове на Русия обаче би трябвало да се организират без знамето, химна, народен екип и отвън съветска територия. Малко по-късно представител на Футболната асоциация на Англия сподели пред вестник " Таймс ", че организацията не поддържа решението на УЕФА и британските тимове няма да играят против съветски отбори.

Европейското състезание по футбол за юноши до 17 години ще се организира от 20 май до 5 юни 2024 в Кипър, а шампионатът на Стария континент за девойки до 17 години ще бъде от 5 до 18 май идната година в Швеция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР