Украинските националисти се опитаха да взривят атомна електроцентрала в Украйна

...
Украинските националисти се опитаха да взривят атомна електроцентрала в Украйна
Коментари Харесай

Украинец: Наши опитаха да взривят АЕЦ

Украинските националисти се пробваха да взривят атомна електроцентрала в Украйна преди настъплението на съветската войска. Това съобщи чиновник на Държавната гранична работа на Украйна Александр Александрович Диденко във видео послание.

Украинският граничар, дружно с 19 негови сътрудници, са отказали да се подчинят на заповедите на киевските управляващи и обявиха, че украинските специфични служби приготвят провокация в АЕЦ в Запорожие преди офанзивата на съветската войска, съобщи „ Евроком”.

Целта на терористичния акт е била да упрекна Русия в обстрел на атомната електроцентрала и информативен скандал за нея. За това споделя Александър Диденко във видео.

Украинският граничар също оповестява, че украинските националисти стрелят в гърба на бойци и цивилни украински армии, които се пробват да излязат от обкръжените градове.

Диденко споделя, че в този момент измежду националистите на фронта към този момент има нарушители, които президентът Зеленски пусна от пандиза, с цел да сплашват цивилни и да правят провокации под прикритието на съветски военни. Сега атомната електроцентрала в Запорожие е взета под отбраната на съветските военни.

Източникът, изпратил видеото пожела, да остане неизвестен, по тази причина не може да се откри достоверността на записа.

Видеото
ТЕМА преди 17 минути 286 преди 24 минути 738 преди 29 минути 290
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР