Украинските атаки са опит за осуетяване на изборите, заяви руският

...
Украинските атаки са опит за осуетяване на изборите, заяви руският
Коментари Харесай

Путин: Украинските атаки са опит за осуетяване на изборите

" Украинските офанзиви са опит за разстройване на изборите ", съобщи съветският президент Владимир Путин, оповестиха съветските държавни медии.


Руският водач сподели, че армията му ще отговори на поредицата от украински набези против страната му, до момента в който гласоподавателите гласоподават на президентските избори.

" Тези удари от страна на врага не остават и няма да останат ненаказани. Сигурен съм, че нашият народ, народът на Русия, ще отговори на това с още по-голямо единение ", съобщи Путин на среща със своя съвет за сигурност.

БГНЕС напомня, че през днешния ден съветската полиция задържа минимум осем души за вандалски прояви в изборни секции в първия избирателен ден.

Властите не оповестяват дали митингите са били ориентирани против дългогодишния водач Владимир Путин, а държавните медии настояват, че гласуването " продължава обикновено ".

В Москва видеоклип, оповестен от самостоятелната осведомителна организация SOTA, демонстрира по какъв начин стара жена възпламенява кабинка за гласоподаване и изпълва с пушек изборната секция, преди да бъде арестувана от полицията.

Друго видео в столицата демонстрира жена, която излива багра в урна. В Санкт Петербург и отдалечената сибирска област Ханти-Манси жители пробваха да възпламенят секциите с коктейл " Молотов ".

По-рано през днешния ден съветската организация за сигурност ФСБ разгласи вълна от арести на руснаци, които " сътрудничат на Украйна за обмисляне на офанзиви против Москва ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР