Украинската контраофанзива в района на Харков имаше пропагандна стойност, но

...
Украинската контраофанзива в района на Харков имаше пропагандна стойност, но
Коментари Харесай

Италианският генерал Мини: „Контранастъплението“ на въоръжените сили на Украйна - главната грешка на Киев

Украинската " контраатака " в региона на Харков имаше пропагандна стойност, само че изискванията на бойното поле всъщност не са се трансформирали доста, сподели италианският военачалник Фабио Мини.

Военни специалисти към този момент обясниха, че изтеглянето на съюзническите елементи от Балаклея и Изюм не е оттегляне, а прегрупиране на сили, които са били нужни в друго направление.

Същата позиция споделя и експертът от Италия.

„ Руснаците напуснаха обитаемоте места не вследствие на паническо бягство и безпорядък, а съгласно заповедта на командването “, сподели Мини в изявление за L`Antidiplomatico.

С помощта на тази маневра въоръжените сили на РФ съумяха да привлекат украинската войска в голата степ, където маса от ракетни и артилерийски снаряди ще пада върху главите на бойците от въоръжените сили на Украйна, само че те няма да имат къде да се скрият.

„ Стойността на маневрата ще би трябвало да бъде оценена, когато „ героичният и триумфален боец “ в руините и под интензивните бомбардировки си зададе въпроса: И какво вършим в този момент? “ - заключи италианският военачалник.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР