Ужасна трагедия се е разиграла около 21,30 часа снощи в

...
Ужасна трагедия се е разиграла около 21,30 часа снощи в
Коментари Харесай

Неописуема трагедия! Ужасяваща смърт сполетя 31-г. мъж в Морската градина на Бургас

Ужасна покруса се е разиграла към 21,30 часа нощес в Морската градина на Бургас, оповестява Флагман, цитирайки свидетел. В региона на Колежа по туризъм все още гъмжи от полиция, има и кола за спешна помощ, чийто незабавен екип обаче не е съумял да направи нищо, с цел да избави живота на 31-годишен мъж. Той е намерил гибелта си по жесток метод. Това, което разказва източникът, е по-страшно и от филм на ужасите.
Двама другари се пробвали да се покатерят по неразбираеми аргументи върху една от гранитните статуи, която е висока към 2,5 метра. Тя е ситуирана в непосредствена непосредственост до алеята, водеща към Колежа по туризъм. Когато един от мъжете съумял да стигне до горе, част от монумента се отчупва и той полита надолу дружно с нея. Отломъкът – над 200 кг, се е стоварил върху главата му, твърди очевидецът.
Не е ясно какво е положението на другия мъж, който е бил в подножието на художествената творба. Не е ясно и какво са търсили към 21 часа двама другари под тоталитарния паметник, евентуално са опитвали рисково селфи.
В Морската градина на Бургас има голям брой сходни гранитни монументи, които са сложени в тоталитарно време при обичаен интернационален пленер. По-голямата част от тях се разрушават под въздействие на метеорологичните условия.
Лобното място на младия мъж, чието тяло бе откарано в моргата, в действителност се е намирало под две огромни каменни колони с височина 2,5 метра, още в първия завой надясно от прелеза. Самият паметник съставлява три колони под формата на писмен знак П, а под него е била статуята.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР