Ужасът, свързан с автобуса ковчег, няма край. Не само, че

...
Ужасът, свързан с автобуса ковчег, няма край. Не само, че
Коментари Харесай

Ужас без край! Дете е 45-ата жертва в огнения ковчег

Ужасът, обвързван с рейса ковчег, няма край. Не единствено, че осми спане няма, само че и 45-ата жертва, открита при повторния оглед, се оказа дете.

Новината удостовери заместител основният прокурор и началник на Националната следствена работа Борислав Сарафов. Вчера проверяващите оповестиха, че имат подозрения, че един човек от групата липсва, тъй като очевидец в " Пирогов " споделил на представителя на основния прокурор Сийка Милева, че през счупения прозорец са се избавили 8 души.  

" За страдание мистерията е разкрита. Намерено е 45-ото тяло. При оглед са открити тленните остатъци на дете. Няма осми избавен. В 21.15 часа в трагичната нощ са влезнали през " Капитан Андреево " 52 пасажери, от тях 45 намерихме в рейса, 7 са в " Пирогов ", за жалост няма още един избавен ", съобщи той.

Сарафов сподели още, че командированите в Скопие следовател и прокурор ще останат там най-късно до неделя. Те би трябвало да донесат документите, обвързвана с авариралия рейс и ДНК профили на роднините на починалите. Веднага по-късно ще стартира и идентифицирането на жертвите на случая.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР