Уил Смит и Джейда Пинкет Смит отново отрекоха ​​твърденията за

...
Уил Смит и Джейда Пинкет Смит отново отрекоха ​​твърденията за
Коментари Харесай

Джейда: Уил Смит не е гей!

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит още веднъж отхвърлиха ​​твърденията за невярност във връзката им. 52-годишната Джейда съобщи в изявление, че тя и брачният партньор й ще подхващат правни дейности против изказванията, че 55-годишният Смит е имал полова връзка с сътрудника си артист Дуейн Мартин. Водещият попита актрисата какво мисли слухът по отношение на Смит и Мартин.

„ Нека единствено да кажа това “, стартира Пинкет Смит. „ Нелепо е, нали? И това са нелепости. ”

Човек на име Брат Билал направи изказвания по време на интервю в сряда, че преди години той е видял Смит и Мартин,  до момента в който вършат секс.

„ Ще предприемем правни дейности “, сподели тя. „ Защото едно е да имаш мнение за някого, вместо просто да си измисляш непристойни, злонамерени истории. Така че това е използвано. Така че ще продължим с това. ”

Според актрисата, Билал преди този момент е работил със Смит върху книга и е считал, че не е бил вярно обезщетен за напъните си. 

„ Базира се на концепцията на този човек, че те по някакъв метод са правили бизнес към книгата на Уил и че са похарчили пари, и че би трябвало да бъдат обезщетени. Така че той се пробва да направи това за пари “, сподели тя. 

„ Уил беше подготвен да му даде избрана сума, само че той не я взе. Така че цялата тази обстановка се основава на това. "

Пинкет Смит сподели, че не знае детайлности за хипотетичната бизнес договорка сред Смит и Билал, само че добави: „ Както ви споделих, ние сме на път да предприемем правни дейности. “

Представител на Смит каза  за изказванията на Билал: „ Тази история е изцяло измислена и изказванието е недвусмислено погрешно. “

Източник, непосредствен до семейство Смит, сподели: „ Те се оправят  и игнорират намеци и хомофобски клюки от години. Уил и Джейда са обединени, че това е просто още един човек, който се пробва да употребява славата им за прогрес. Те ще го съдят. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР