Уикендът е тук, а футболните емоции продължават с пълна сила,

...
Уикендът е тук, а футболните емоции продължават с пълна сила,
Коментари Харесай

Англия, Италия и Испания на фокус в Кешбек промоцията Месец на Футбола в efbet

Уикендът е тук, а футболните страсти не престават с цялостна мощ, като предстоят страхотни борби преди първата пауза за мачове на националните тимове. Продължава и промоционалният интервал на платформата за    efbet.com - 3000 лв. кешбек всяка седмица по време на " Месец на Футбола ".

Както е известно, от 14-ти август се организира бонус предлагането на букмейкъра, в която всяка седмица 3 дуела носят кешбек на тези,  които изберат да ги играят На Живо. И през този уикенд ни очакват  три епични конфликта , определени от екипа на  .
-->


В петък вечер е първият дуел от тазседмичната промоция, като борбата опълчва новака Лутън и летящия високо след мощен старт на сезона отбор на Уест Хям (начален час 22:00 българско време). 

Втората среща е в неделя и идва от италианската Серия А и несъмнено ще е горещо на стадион " Диего Марадона ", където първенецът Наполи приема Лацио в 21:45 часа. Кешбек седмица №3 ще бъде затворена на " Уанда Метрополитано " с борбата сред Атлетико Мадрид и Севиля - пикантен двубой, който постоянно е предложил и най-хубавото, и най-лошото в испанския футбол. 

Всеки може да взе участие при предпочитание и осъществяване на разпоредбите и изискванията, заложени в промоцията. Всеки, който е заложил 100 лева или повече  На Живо на оповестеното събитие , участва в лотария за систематизиране на 10
бонуса х 100 лева под формата на безвъзмезден залог. Всеки консуматор има право да взе участие за всяко събитие.

Всеки, който има интерес, може да се запознае с останалите правила и условия на предлагането на efbet.com. 

Колко пари са върнати досега

От компанията към този момент минаха през първите две седмици на промоционалния интервал и след общо 6 срещи, попадащи в " Месец на Футбола ", бяха раздадени 6 хиляди лв.. 

Седмица №3 продължава от 28.08 до 03.09.2023 година, а последната седмица е в интервала 04 - 10.09.2023 година! Мачовете ще бъдат оповестени няколко дни преди старта на първата среща от последната седмица. 



Това не е единственият настоящ
бонус за спорт в efbet. Компанията има страховит състезателен бонус и за нови клиенти на стойност 200 лв., както и едно от дребното оферти на пазара за    (ежедневен 50 лв. безвъзмезден залог). 

Да не забравяме и целогодишното предложение на компанията за efbet Лига - 150
бонуса по 50 лв. след всеки кръг от шампионата! 



Независимо кой какъв брой " схваща " от футбол и спорт, би трябвало да е изцяло съзнателен, че спортните
залози са единствено и само за развлечение, а не за изкарване на пари.

Хазартът и всички подразделения на промишлеността крият риск от насърчаване на взаимозависимост. Затова и efbet упорства играта постоянно да е виновна. 

Повече информация по отношение на виновния
хазарт и предварителната защита от опасности е налична в секция  " Разумно залагане “ на efbet.com  и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР