Уикенд закуските са любими за цялото семейство. Това е онова

...
Уикенд закуските са любими за цялото семейство. Това е онова
Коментари Харесай

Палачинки с газирана вода – по-вкусни за от всякога

Уикенд закуските са обичани за цялото семейство. Това е това време от седмицата, в което имаме опцията да се насладим по отговарящ метод на първото хранене за деня, заобиколени от хората, които най-вече обичаме и ни карат да се усмихваме.

Сред желаните закуски си остават палачинките. Те даже са съумели да се трансфорат в традиция за доста фамилии. Обикновено изработката им не изисква кой знае какво време или пък умения.

Днес даже ще ви споделим една свръх икономична рецепта, която няма да ви задължава да прибягвате до магазина. Сигурни сме, че всички артикули са налични вкъщи, по тази причина е време да стартираме с удивително вкусните палачинки.

Ето и какви артикули е нужно да имате пред себе си:

• яйца - 2 бр.;

• газирана вода - 250 мл.;

• захар - 1 пакетче за кафе;

• сода за самун - 1 к.л.;

• брашно.
Палачинки с извара и плодов заряд
Палачинките са универсално ядене, което може да се сервира за закуска, обяд и вечеря. Тези яйчени вкуснотийки може да се пълнят с месо,...
Прочети повече
Начин на подготвяне:

Най-напред се бъркат яйцата. Към тях се прибавя газираната вода и още веднъж се разбърква. След това се досипва брашното последователно, тъй че да не се получават бучки. Предварително сме смесили сухите съставки. По предпочитание може да ги пресеете, с цел да бъдат палачинките по-пухкави и въздушни.

Накрая би трябвало да се получи примес с гъстотата на боза. Палачинките се пекат както нормално в тиган с малко масло, с цел да не залепват.

Гарнирайте ги по ваш усет.

Да ви е сладко!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР