Уикенд програмата на MAX Sport включва още мача на мъжкия

...
Уикенд програмата на MAX Sport включва още мача на мъжкия
Коментари Харесай

Манчестър Сити и Интер ще определят новия футболен крал на Европа

Уикенд програмата на MAX Sport включва още мача на мъжкия народен тим по волейбол против Япония, старта от MotoGP за Голямата премия на Италия и UFC 289
Този уикенд ще се изиграе финалът на UEFA Шампионска лига. За най-големия и влиятелен футболен клубен трофей ще спорят тимовете на Манчестър Сити и Интер. Финалът е в събота от 22:00 ч. и феновете ще могат да го гледат директно по MAX Sport 3. Сред останалите акценти в програмата на MAX Sport през уикенда са волейболната Лига на нациите, стартът от MotoGP за Голямата премия на Италия и UFC 289.

И двата тима във финала на Шампионската лига мечтаят за купата от доста време. Интер желае да се върне на трона след повече от десетилетие, до момента в който Пеп Гуардиола се стреми с всички сили да реализира историческия дебютен триумф за жителите. Това е първият път, в който двата тима ще се срещнат на финала. Сити се класираха след победа над настоящия първенец – Реал Мадрид, а „ нерадзурите “ завоюваха безапелационно против градския си противник Милан на полуфинала с общ резултат 3:0.
-->
Двубоят ще се играе на олимпийския стадион „ Ататюрк “ в Истанбул, където се организира един от най-драматичните финали в историята на шампионата. На същия стадион през 2005 година Ливърпул победи Милан откакто изоставаше с 3 гола на полувремето.

Предстоящият край ще стартира с обичайното музикално шоу, което тази година ще включва осъществявания на бразилската суперзвезда Anitta и носителят на голям брой награди GRAMMY артист, текстописец и продуцент Burna Boy.



Уикенд програмата на каналите MAX Sport предлага още доста спортни страсти. На 10 юни от 13:10 ч. по MAX Sport 1 ще се излъчи срещата сред мъжките национални тимове на България и Япония от волейболната Лига на нациите. Това ще бъде и последният мач на мъжките ни национали от първата седмица на шампионата, който се предава по MAX Sport.

MotoGP се завръща с оптималната скорост в ефира на MAX Sport със старта за Голямата премия на Италия. Състезанието ще се организира на пистата „ Муджело “, където Франческо Баная и Фабио Куартараро държат множеството върхове за скорост. Баная завоюва успеха от огромния си конкурент през предходната година, само че дали развръзката ще бъде същата и в този момент ще разберем през сегашния уикенд. Квалификациите стартират в 11:00 ч. на 10 юни, а самото съревнование e от 11:50 в неделя по MAX Sport 2.

В ранните часове на неделя (11 юни) ще се организира UFC 289, което ще предложи борба за купата в категория петел при дамите. За шампионския пояс ще спорят най-хубавият войник при дамите в UFC – Аманда Нунес и Ирене Алдана, която получи късмет за купата след травма на Джулиана Пеня. Сред останалите срещи в UFC 289 ще забележим и борбата сред Чарлз Оливейра и Бенеил Дариуш в лека категория, а шоуто ще стартира от 5:00 часа по MAX Sport 2.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР