Уфологът и виртуален археолог Тайлър Глокнър от Великобритания открил от

...
Уфологът и виртуален археолог Тайлър Глокнър от Великобритания открил от
Коментари Харесай

На Луната откриха обект, приличащ на танк

Уфологът и виртуален археолог Тайлър Глокнър от Англия разкрил от фотоси от спътници на повърхността на Луната... танк. Според експерти откритият от него обект доста наподобява на бронирана машина с дължина към 60 метра и широчина към 40. Представлявала правоъгълник със загладени ъгли, върху който се виждат други плоски симетрични форми. Всичко това основава усещане, че става дума за танк с няколко бронирани купола.


Като бонус към своята виртуална галактическа находка, Глокнер демонстрира други не по-малко загадъчни материали, които се виждат и в показаното видео. Уфологът оповестява, че французи са запечатали на камера тон, спускащ се от небето. Той приличал на плач на страшилище, а ненапълно и на звук от някакъв извънземен механизъм.

Всичко това самостоятелният откривател, уфолог и виртуален археолог употребява като доказателство за тезата си, че живеем в свят, който е цялостен с галактически и дори земни загадки, за които доста от нас даже не подозират. Всичките тези прояви на " тайнственото съществуване ", по този начин или другояче оказват въздействие върху нашия живот. Например Луната до ден сегашен не дава покой на държавните управления на водещите страни в света и необявената конкуренция по нейното колонизиране продължава, макар че не е известно какво ще стане, в случай че тя се окаже база на извънземни.

От друга страна непрекъснато и на нашата планета са случват необясними неща, като тези звуци, идващи от небето, които се чуват из цялата Земя. Какво е това? Дали не се намираме пред велики промени?

Превод: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР