Уейн Дайър е американски доктор и международно признат автор. Той

...
Уейн Дайър е американски доктор и международно признат автор. Той
Коментари Харесай

Как хората се отнасят с вас, е тяхната карма; как вие реагирате, е вашата - УЕЙН ДАЙЪР

Уейн Дайър е американски лекар и интернационално приет създател. Той изнася голям брой лекции в региона на независимото развиване. Автор е на над 30 книги и е основал голям брой аудио и видео стратегии и се е появявал в хиляди телевизионни и радио стратегии.

Ние не сме телата си, движимостите си или кариерата си. Ние сме Божествена Любов, а това е нещо широко.

Ако постоянно бързате и постоянно пробвате да изпреварите различен човек или достиженията на някой различен са това, което ви стимулира, тогава този човек ви управлява.

Любовта е способността и готовността да позволите на тези, за които се грижите, да бъдат това, което изберат за себе си, без да настоявате да се преценяват с вас.

Най-висшата форма на незнание е, когато отхвърляте нещо, за което не знаете нищо.

Как хората се отнасят с вас, е тяхната карма; по какъв начин вие реагирате, е вашата.

Не можеш да си уединен, в случай че харесваш индивида, с който си самичък.

Бъдете признателни на всички тези хора, които са ви казвали „ не “. Именно поради тях сте съумели да се справите сами.

Цената на човек не може да се удостовери от други. Ти си скъп, тъй като казваш, че е по този начин. Ако зависиш от други за самооценката си, тогава това е другооценка.

Ако се стремите да разгромите различен човек и да успехите непременно, значи обезпечено притегляте вибрационния еквивалент на това мислене в живота си — дори в случай че се занимавате с йога, стоите на главата си и произнасяте мантри всеки ден.

Любящите хора живеят в любящ свят. Враждебните хора живеят във неприятелски свят. Един и същ свят.

Не позволявай в тялото ти да се промъкне дъртак!

Ако светът беше организиран по този начин, че всичко да е заслужено, никое живо създание нямаше да оцелее и ден. На птичките щеше да им бъде неразрешено да ядат червеи и щеше да се наложи персоналните ползи на всяко създание да бъдат задоволени.

След като един път повярвате в себе си и разберете, че душата ви е божествена и скъпа, автоматизирано ще се превърнете в създание, способно да прави чудеса. Аз съм реалист. Затова имам вяра в чудеса.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР