Уестърнът Силата на кучето се очаква да завърши печелившата си

...
Уестърнът Силата на кучето се очаква да завърши печелившата си
Коментари Харесай

Фаворитите на букмейкърите за Оскар

Уестърнът Силата на кучето се чака да приключи печелившата си серия в неделя, когато ще се раздават Оскарите. Продукцията има 12 номинации за Оскар, като Кемпиън е кандидат в категорията за най-хубав режисьор, а Бенедикт Къмбърбач - за най-хубав артист в основна роля.

 

Филмът към този момент сграбчи трофеите за най-хубав филм и за най-хубав режисьор за Джейн Кемпиън на премиите БАФТА. Историята за единствения чуващ член в семейство CODA: Дете на глухи родители също е покрай оценката за най-хубав филм, съгласно букмейкъри. Лентата победи с най-високите оценки на Гилдията на продуцентите и Гилдията на актьорите в Съединени американски щати. Според Алекс Апати от букмейкърската компания Ладброукс, в последните четири години премията Оскар за най-хубав филм печели постоянно вторият любимец.

 

Прогнозите са Уил Смит да грабне Оскар за най-хубав артист в основна роля за присъединяване си в Методът Уилямс. Джесика Частейн пък води в категорията за най-хубава актриса. Японският филм Карай моята кола се счита за любимец при задграничните игрални филми.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР