Уест Хям попари Тотнъм в последното лондонско дерби за сезона.

...
Уест Хям попари Тотнъм в последното лондонско дерби за сезона.
Коментари Харесай

Уест Хям попари Тотнъм в последното лондонско дерби за...

Уест Хям попари Тотнъм в последното лондонско дерби за сезона. " Чуковете " завоюваха гостуването си на " шпорите " с 1:0, а триумфът бе донесен от Михаел Антонио (68`).

С успеха отборът на Мануел Пелегрини събра 46 точки на единадесетото място. Тотнъм от своя страна остава трети със 70 пункта, като е с 3 пповече от четвъртия Челси, който е с мач по-малко. Арсенал пък е пети с 66 точки и още веднъж с дуел пасив.

Иначе днешният мач бе много двуостър като двата отбора си разменяха самодейността постоянно.

През първото полувреме по-чистите положения несъмнено бяха за " шпорите ", само че те по този начин и не стигнаха до гол, като с пропуски се регистрираха Сон, Моура и Ериксен.

Второто полувреме пък обстановката бе радикално друга и възможностите се откриваха пред гостите. Един подобен бе оползотворен в 68-ата минута, когато Арнаутович откри Антонио, а последният бе непогрешим, давайки преднина на своя отбор.

В минутите до края домакините пробваха да изравнят резултата, само че по този начин не се стигна до нещо сходно, а в противен случай - " чуковете " имаха няколко положителни благоприятни условия на контраофанзива, с които да решат дефинитивно срещата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР