Удивителна история за човешката доброта! Бременността и без това е доста

...
Удивителна история за човешката доброта!
Бременността и без това е доста
Коментари Харесай

Те отказали да направят аборт заради „деформация“ на лицето на момчето. Ето го след 2 години

Удивителна история за човешката добрина!

Бременността така и така е много обезпокоителен интервал. А в този момент си представете, че ви оповестят, че с към момента нероденото ви дете не всичко е наред?

Така се случило при една млада двойка, очакваща сина си, на който към този момент били дали дори име – Броуди. Но на 24-та седмица им съобщили, че плодът има двустранно скъсване на устните и небцето.

Разцепването на устната или хейлосхизис (cheiloschisis), на всекидневен език „ заешка джука “, е скъсване в междинната част на небцето или двете елементи на горната челюст в интервала на ембрионалното развиване. Също по този начин е допустимо това разединение на небцето да е вследствие на израстък, инфекциозни процеси или физическа щета.

Докторът попитал родителите желаят ли да пресечен бременността, защото сходна дисторция може да значи и други проблеми със здравето. При някои деца сходно събитие се среща във тип на малко отверстие на горната джука, само че в тази ситуация на Броуди цепнатината засягала освен устните и небцето, само че и носа.

За Сара и Крис въпросът не седял на дневен ред. Разбира се, че желали да запазят детето си! Било им все тая по какъв начин ще наподобява и били подготвени да се грижат за задравето му след раждането. Сара споделила, че желае да се промени отношението на хората към децата с разцепена горна усстна и небце.

Ето по този начин изглеждал Броуди незабавно след раждането

„ Напълно е обикновено да се гордея със своето дете, без значение от събитията “ – споделила Сара. „ Решихе да публикуваме фотоси от ултразвука/като новородено/от първата му годинка в нашите сметки във фейсбук и Инстаграм. Искахме повече хора да знаят за тази патология “.

Това не значи, че положението на Броуди не изисквало внимание. Рзацепената джука и небце можели да пречат на детето да яде, пие, да се усмихва, а от време на време и да диша. Но родителите се справили с всичко това.

След публикуването на фотосите Сара получила голям брой известия, че с лицето на детето й може не всичко да е наред, само че тези фотоси са съвършен метод да послужат за образец на другите.

Имало и случаи на неповторима доброта. Сара разказала по какъв начин чужд в ресторанта й връчил лист хартия, съдържащ чек за 1000 $.

Бележката гласяла: „ За прелестното детенце “. С тези пари Сара и Крис скоро създали интервенция на Броуди.

 Броуди

Сега момчето оздравява. Трябва да мине през още няколко интервенции, само че е благополучен и удовлетворен.

 Броуди-2

Както виждате, в този момент Броуди наподобява прелестно! Благодарение на опитните лекари и хирурзи момчето може да яде и да приказва.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР