Ударно започнаха да кърпят уличните дупки в Северен. За аварийните

...
Ударно започнаха да кърпят уличните дупки в Северен. За аварийните
Коментари Харесай

Кърпят уличните дупки в Северен

Ударно започнаха да кърпят уличните дупки в " Северен ". За спешните поправки на разрушените настилки регионът разполага с 30 000 лв.. Още 50 000 лв. са нужни, сподели през вчерашния ден кметът на " Северен " инж. Ральо Ралев. Ден преди този момент градоначалникът Иван Тотев заяви, че се разисква на региона да се провиснал спомагателни средства за уличните поправки. Мерките се взимат поради недоволството на бизнеса и жители, че си трошат колите в зейналите ями.  

Още 200 000 лв. са нужни за незабавното възобновяване на разрушената права на бул. " Дунав " от ул. " Огражден " на изток. Тя не е включена в плана за водния цикъл, за който Община Пловдив неотдавна подписа контракт. 

Запълнени са дупките по асфалтовите настилки по бул. ”Цар Борис ІІІ Обединител ”, на Рогошко и Брезовско шосе, ул. ”Оборище ”, част от ул. ”Братя Търневи ” и ул. ”Бързия ”, част от бул. ”Дунав ” и по цялата ул. ”Полет ”.

В региона се ползва технология, при която  дупката се изрязва, продухва се за да се отстранен всички замърсявания и прахуляк, грундира се и се запълва с топла асфалтова примес. Някои поправки се вършат с машина „ пачматик ”, при която не е належащо изрязване на асфалта. Кръпки ще полагат по ул. ”Еледжик ” и ”Пазарище ”, както и локалното платно по бул. ”България ” №2-6, ул. ”Седянка ”, ”Стара планина ”, ”Борба ”, улиците в кв. ”Гаганица ” и отчасти на ул. „ Иван Рилски ”, „ Мизия ” и „ Орачевска ”.

От кметството припомнят, че жителите могат да подават сигнали за  разбита пътна настилка на телефон 032/901-168.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР