Учителката в детска градина Росица Йовчева направи огромен гаф при

...
Учителката в детска градина Росица Йовчева направи огромен гаф при
Коментари Харесай

Учителка се изложи брутално, Ники Кънчев втрещен: България е създадена 861г.!?

Учителката в детска градина Росица Йовчева направи голям гаф при въпрос за 500 лв. в „ Стани богат “ и единствено бързата интервенция на водещия й оказа помощ да не привърши присъединяване си в телевизионната игра скоропостижно.
Въпросът, който можеше да се окаже препъникамък за Йовчева, беше: „ Какво ще получим, в случай че от цифрата на годината на влизането ни в Европейски Съюз извадим цифрата на годината на основаването на България? “, с варианти 567, 1326, 1853 и 2011.
Йовчева стартира на пръв взор решително, само че въобще не се усети, че е сбъркала, предава Vihrogon.
„ Все още офциално годината на основаването на България е 861- ва. Тоест, в случай че махнем две хиляди осемстотин… “, сподели тя, преди да бъде прекратена от Ники Кънчев.
Последният направи мимика и попита изумен: 861-ва?, което даде мотив на Росица да се поправи с 681-ва и да уточни правилния отговор от 1326.
Последва въпрос номер 6: „ Какво животно е Амалтея, от чието божествено мляко е отгледан Зевс съгласно гръцката митология? Коза, Крава, Вълчица, Биволица.
Тук Росица изключи втората, третата и четвъртата опция, само че събра храброст да уточни първата, чак откакто изиска „ 50:50 “ и компютърът остави Коза и Биволица.
Росица заключи сумата от 1500 лв., а за нея бе запитана: „ Кой немски град е определян за финансова столица на страната и еврозоната? “ – Мюнхен, Франкфурт, Берлин и Дортмунд.
Дамата призна, че е била във Франкфурт и откакто вярно го маркира, продължи напред.
Въпросът за 2000 лв. бе: „ Сюжетът на кой комедиен филм “ от 1997 година се развива към викторианската картина „ Майката на Уистлър “? “ – Сам у дома, От малоумен по-глупав, Мистър Бийн и Остин Пауърс.
Росица не знаеше отговора и се обади на приятеля си Красимир Александров от Банкя, който изрично уточни Мистър Бийн и това разреши на госпожа Йовчева да отвори въпрос за 3000 лв.: „ Скандален превод от съветски на учебник по каква научна дисциплинираност прави Христо Ботев през 1873 година? “ – История, Биология, Химия, Математика.
Росица се ориентира към първата алтернатива, само че за всеки случай реши да използва и третия си жокер и предложения на сцената от публиката Стефан Стоянов.
Мъжът обаче чистосърдечно си призна, че е очаквал да го извика за по-труден въпрос, откакто този съгласно него е елементарен, само че пък за негово страдание не знаел отговора.
Той също клонеше към История, само че предложи на Росица да се довери на интуицията си. Тя го послуша и сбърка, и откакто Кънчев разкри, че става въпрос за Математика, си потегли с 1500 лв. от играта по бТВ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР