Учител от Асеновград е имал сексуална връзка с непълнолетна им

...
Учител от Асеновград е имал сексуална връзка с непълнолетна им
Коментари Харесай

Тръшнаха учител по математика за предполагаема връзка с 14г. ученичка, родителите намерили…

Учител от Асеновград е имал полова връзка с малолетна им щерка, настояват родителите на 14-годишна ученичка. Разбрали са за това от дългата им преписка в обществена мрежа, предава Българска национална телевизия. Полицията и прокуратурата са сезирани. Снощи учителят по математика беше арестуван за 24 часа в полицията в Асеновград.

Родителите схващат за смущаващата непосредственост сред щерка им и учителя по математика от нейни съученици, които им препратили чатове сред двамата. Комуникацията им почнала още преди две години, когато момичето било на 13 години.

Първоначално детето е отрекло всичко и е изтрило чата от телефона си. Но родителите намерили остарял мобилен уред, употребен от щерка им, и от там прочели всичко.

„ Много е мъчно като един родител да четеш такива чатове с 13-14 годишно момиче, има полови неща, които са доста стресиращи. Всичко се вижда ясно в тия чатове, че учителят я притиска, натиска. Той е преподавал до седми клас. От три дни тя не яде, непрекъснато мисли и не сме на себе си – нито жена ми, нито аз, да се случи това нещо на нашето дете. Въобще дори не сме и го помисляли, че може да се случи такова нещо с преподавател “, описа бащата на момичето.

Адвокатът на фамилията е безапелационен, че връзката сред ученичката и учителя не е останала единствено онлайн. По-късно самото дете признало за сбъднат полов контакт сред двамата.

„ Извършени блудствени и полови дейности от неин учител в учебното заведение, в което учи. В момента тече следствие и чакаме съответна реакция на правораздавателните органи в България “, споделя юристът на фамилията Борислав Мазнев.

Самият преподавател към този момент не работи в учебното заведение. Напуснал е по здравословни аргументи, още преди да избухне абсурдът.

„ Защото съм след прекаран инсулт, останалото не искам за момента да разясня. Проведени са всички нужни диалози и това е за момента. Не съм обезпокоен, просто не искам да разясня за момента “, дава отговор учителят.

От учебното заведение също не желаят да разясняват случилото се, преди проверяващите да се произнесат по отношение на истинността на чата. Когато информацията за чата е достигнала до шефа, тя също е подала сигнала към полицията.

„ Лицето, против което е ориентиран сигналът, е в районното полицейско ръководства в Асеновград и работят с него. Предполагам в утрешния ден ще имаме повече информация, когато бъдат докладвани в цялост материалите в прокуратурата “, сподели Атанас Илиев от Районна прокуратура-Пловдив.

На този стадий от инспекцията няма данни учителят да е имал сходни връзки и с други възпитаници.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР