Училище и хор свързват двама от министрите в новия кабинет.

...
Училище и хор свързват двама от министрите в новия кабинет.
Коментари Харесай

Какво свързва Асен Василев и Атанас Атанасов

Училище и хор свързват двама от министрите в новия кабинет. Асен Василев и Атанас Атанасов са приключили в разнообразни години Езиковата гимназия в Хасково, която е приключил и някогашният министър от ГЕРБ Делян Добрев.

Днес преподавателите в гимназията се вълнуват дружно със своите някогашни възпитаници. Много очаквали от вицепремиера и финансов министър Асен Василев, който приключил през 1996 година и спечелил Златаровска награда.

" Той блестеше по всички предмети, просто беше доста ерудиран от дребен, доста създаваше обстановки, в които влизахме в научни диалози, което беше забавно за всички ", съобщи пред Българска национална телевизия Магдалена Чучева, учител.

Като деен участник във всички културни мероприятия на гимназията и града помнят новия министър на културата Атанас Атанасов, който даже намирал време за спорт.

" Обичаше тениса, само че намираше време да е деен в часовете. Имаше едни моменти, когато и биологията му беше приоритет ", добави Магдалена Чучева.

" Неговото може би най-хубаво качество е неговата добрина и състрадателност. Имайте поради, че това е човек с висока степен на отговорност ", добави Дарина Влайкова, учител.

Училището не за пръв път изпраща министри с пожелания за триумфи, негов ученик е и някогашният министър от кабинета на ГЕРБ - Делян Добрев.

" Да реализиран това, поради което са станали министри и поради което са влезнали в политиката, тъй като съм сигурен, че за тях политиката не е самоцел, а метод да осъществят това, което всички желаеме - България да стане едно по-добро място за живеене ", сподели още Деян Янев, шеф на ГПЧЕ-Хасково.

Добрев, Василев и Атанасов имат и още нещо общо - и тримата са били от просъществувалия повече от 20 години хор " Лира ". Добре е всеки министър да има глас, споделят по този мотив в Хасково.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР