Ученици от Благоевград се включиха активно в инициативата Капачки за

...
Ученици от Благоевград се включиха активно в инициативата Капачки за
Коментари Харесай

Ученици от Благоевград с активно участие в инициативата „Капачки за бъдеще“

Ученици от Благоевград се включиха интензивно в самодейността „ Капачки за бъдеще “ в Благоевград. Възпитаници от III ОУ „ Димитър Талев “ направиха следващо подаяние от пластмасови капачки.

Те участваха в самодейността на Мартина Йорданова и Лазар Радков, която е под наслов „ Капачки за бъдеще “. Събраните капачки в Туристически културно-информационен център към Община Благоевград възлиза на 280кг, от които 150 кг от III ОУ.

 20180111_110041_hdr

 20180111_105838_hdr

 20180111_105632_hdr

След дареното количество през миналата 2017 година, надхвърлящо 100 кг., Община Благоевград продължава да поддържа самодейността и през 2018 година. Туристически културно-информационен център Благоевград остава единственият непрекъснат пункт за събиране на пластмасови капачки към акцията „ Капачки за бъдеще “. Благодарение на даренията от пластмасови капачки през последните три месеца и мощната заинтригуваност на жителите в цялата страна, на 16 декември 2017 бе дарен кувиоз на болничното заведение в Червен бряг.

В момента се прави асортимент на най-нуждаещите се лечебни заведения, с цел да се дефинира къде ще бъде дарен идващият подобен. Община Благоевград благодари на учениците от ПГИ „ Иван Илиев “, ПГСАГ „ Васил Левски “, III ОУ „ Димитър Благоев “, на всички жители и компании, които се включиха в акцията и моли да продължат да способстват за спасяването на човешки животи и за запазване околната среда.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР