Учените са открили нещо изумително за човешката ръка: в нея,

...
Учените са открили нещо изумително за човешката ръка: в нея,
Коментари Харесай

Ръката ви издава колко сте привлекателни за околните но

Учените са разкрили нещо удивително за човешката ръка: в нея, и по-точно в безименния пръст, са скрити тайните на вашата персона. Безименният пръст демонстрира на какъв брой тестостерон сте били изложени в корема на майка си по време на бременността. А е потвърдено, че тестостеронът може да даде отражение върху личността.

Има три разнообразни вида ръце: A, Б и В. По-долу ще научите към кой вид спадате и какво значи това. Предлагаме ви и някои обстоятелства, които след дългогодишни проучвания учените са открили за дължината на пръстите. Да, даже да не ви се има вяра, и за това са извършени изследвания.

Тип А: Безименният пръст е по-къс от показалеца

Хората с по-къс анонимен пръст имат огромно самочувствие и даже са предразположени към егоизъм. Обичат да се усамотяват и се нервират, когато нарушават уединението им. Поради тази причина в любовта НЕ са те тези, които вършат първата крачка. Освен това сетивата им постоянно са по-силно развити в сравнение с при другите видове.

Тип   Б:   Безименният пръст е по-дълъг  от показалеца

Общи взето хората с по-дълъг анонимен пръст имат приятна осанка. Много от тях са очарователни и се одобряват добре от близките. Но те са и по-агресивни и по-склонни да поемат опасности. Учените са открили също, че хората с по-дълъг анонимен пръст печелят повече пари от сътрудниците си с по-къс подобен.

Тип  В : Безименният пръст и показалецът са с идентична дължина

Онези, чийто анонимен пръст и показалец са еднообразно дълги, са миролюбиви и обичат спокойствието. Те са положителни медиатори и правилни, любящи сътрудници. Често са по-уравновесени и сдържани от другите.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР