Ученик от пловдивско училище твърди, че е бил ударен от

...
Ученик от пловдивско училище твърди, че е бил ударен от
Коментари Харесай

Учителка шамаросала ученик за нарушаване на дисциплината

Ученик от пловдивско учебно заведение твърди, че е бил ударен от учител. За това алармираха медиите неговите родители. По изказвания на младежа, който учи в СУ „ Найден Геров ” в регион „ Източен ”, в час по съветски той извадил телефона си и почнал да снима видео за приложението Tik Tok.
Това била и повода преподавателката да посегне на ученика Ангел Иванов. По техни думи когато тя видяла непристойните дейности на ученика- а точно да снима видео по време на час, се ядосала и му блъснала пестник. Според родителите е нямало мотив за сходни дейности и не виждат нищо неправилно в държанието на детето си.
От управата на образователното заведение обявиха, че не са осведомени с сходен случай, както и че въпросният учител, който родителите упрекват, в никакъв случай не би протегнал ръка на който и да е.
„ Категорично отхвърляме да се е случило сходно нещо на територията на учебното заведение. Преподавателката е един извънреден човек и експерт, който постоянно оказва помощ и в никакъв случай не би навредил на някого. Постъпва извънредно отговорно по отношение на работата си и постоянно е отсреща. До този миг нямаме нито едно недоволство за преподавателя, за пръв път чуваме такова нещо ”, споделят те за госпожа Шошева.
Според тях става въпрос за провокация от страна на детето или родителите, като обявиха, че до този миг никой от тях не е потърсил контакт със чиновници от образователното заведение, с цел да алармират за сходен проблем.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР