Ученичка от Кърджали заряза школото в пети клас и поиска

...
Ученичка от Кърджали заряза школото в пети клас и поиска
Коментари Харесай

Ученичка заряза школото в пети клас и поиска да има мъж

Ученичка от Кърджали заряза школото в пети клас и изиска да има мъж. Още ненавършила 14 години, момичето напуснало дома си, откакто се срещнало с батко в интернет. Бъдещият зрелостник оплел детето в обществените мрежи, оповестиха за " 24Родопи " чудесно осведомени с следващия случай в района.

Момичето разказало на родителите си, че желае да заживее с ученика от професионална гимназия в Кърджали, който бил в 12-и клас. Бащата и майката на детето обаче упорствали то да приключи най-малко осми клас. Въпреки това момичето скъсало с школото още в пети. След като навършило 14 години, избягало с гаджето в Пловдив, където се укривали няколко дни. С полиция родителите съумели да си върнат щерката.

Съвсем скоро обаче момичето още веднъж избягало от вкъщи си и заживяло при гаджето в къщата на татко му. Родителите се съгласили да благословят любовта им и създали къна, с цел да официализират връзката им. Тогава обаче се намесило българското законодателство. Младият кандидат-жених влезе в съда в Кърджали.

Магистратите го освободиха от наказателна отговорност, само че му постановиха санкция в размер на 1000 лв.. " Това е и най-честото наказване за сходен жанр действия, макар, че законът планува и отнемане от независимост. Съдът обаче се преценява с обстоятелството, че действието е непринудено и от двете страни. Случаи като този са в действителност доста за нашия район ", разяснява топ юрист от Кърджали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР