Учени откриха кристална пирамида на дъното на океана под Бермудския

...
Учени откриха кристална пирамида на дъното на океана под Бермудския
Коментари Харесай

Открита ли е кристална пирамида в Бермудския триъгълник

Учени откриха кристална пирамида на дъното на океана под Бермудския триъгълник

Приказките за Бермудския триъгълник (известен още като Дяволския триъгълник), район в западната част на северния Атлантически океан, където се твърди, че редица самолети и кораби са изчезнали при мистериозни условия, датират от началото на 50-те години на предишния век. А слуховете за изкушаваща кристална пирамида, открита на дъното на океана, датират най-малко от 60-те години на предишния век, когато доктор Рей Браун твърди, че е попаднал на такава конструкция, до момента в който се гмурка на Бахамските острови.

За злощастие на учените тяхното съоръжение е било унищожено в стихия в Бермудския триъгълник. И след неговото хипотетично необикновено изобретение на кристална пирамида, доктор Браун по този начин и не счете за подходящо да се върне на мястото с спомагателни камери, с цел да го документира, макар че тази удивителна конструкция се предполагаше, че е открита в регион, наличен с елементарна екипировка за гмуркане. За страдание това остава една от неразгаданите мистерии на триъгълника!

През 2012 американски и френски учени още веднъж са се натъкнали на тези загадъчни структури, само че проучването им е било възпрепятствано заради неразбираеми за нас аргументи. За страдание няма съвсем никаква информация по тематиката.

Независимо от това, историите за потопени кристални пирамиди остават обичани на паранормалните среди. Изгледайте това видео:

Инфо: https://www.snopes.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР