Учени от Медицинския факултет на Университета в Колорадо са открили

...
Учени от Медицинския факултет на Университета в Колорадо са открили
Коментари Харесай

Очите показват от какво може да се разболеете

Учени от Медицинския факултет на Университета в Колорадо са разкрили връзка сред цвета на на човек и неговата предразположеност към избрани болести , оповестява БГНЕС.
В хода на проучването учените стигнали до заключението, че хората с тъмнокафяви и черни очи са предразположени към проблеми с кръвта, дишането и метаболизма . Те обаче имат невисок риск от развиване на рак на кожата или очите, защото очите им са предпазени от ултравиолетовите лъчи. Освен това, такива хора имат невисок предел на болката.
 Какъв мъж имаш до себе си съгласно цвета на очите му? Какъв мъж имаш до себе си съгласно цвета на очите му?
Вярвате ли, че характерът на човек има нещо общо със зодията или цвета на очите му? Изглежда, че много хора могат да те опишат доста прочие..
Притежателите на зелени очи, в противен случай, имат висок предел на болежка и на практика не страдат от меланхолия. Хората със сини очи имат нараснала сензитивност към ултравиолетова светлина и също са склонни към алкохолна взаимозависимост. По-рано английски учени приказваха за последствията от неналичието на витамин D в организма. Недостигът му може да аргументи болки в таза, долната част на гърба, краката, бедрата и ребрата. Патологията е рискова за възрастните хора, защото води до фрактури и остеопороза.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР