Учени от Фермилаб: Вселената може да е холограма …“Конспиративните теории

...
Учени от Фермилаб: Вселената може да е холограма …“Конспиративните теории
Коментари Харесай

Учени от Фермилаб: `Вселената може да е холограма …`

Учени от Фермилаб: „ Вселената може да е холограма … “Конспиративните теории са остарели колкото човечеството. За всяко необичайно или загадъчно събитие има най-малко една доктрина, която предлага различно пояснение (HiddenTruth.site).Но, скептичните хора са склонни да отхвърлят неща, които не се вписват в тяхната система от вярвания.Има обилие от теории на конспирацията, всяка от които дава отговор на характерен аспект на действителността. Твърдението за обществени и политически конспирации предлага различни пояснения на статуквото и дава визия за международното владичество посредством политиката.Поради мощната липса на текстове и артефакти, огромна част от историята е мъглява или напряко незнайна. Има доста теории, които се пробват да запълнят тези пропуски, като оферират ексцентрични пояснения.Скорошна доктрина, която учените изследват сега, се отнася до всеки аспект на действителността и слага под подозрение самата действителност.
Четете още: Ново проучване предизвестява, че бясът има капацитет да мутира в `зомби вирус`Физици от Фермилаб (Fermilab, Националната ускорителна лаборатория „ Енрико Ферми “) са се заели да схванат дали Вселената, която се следи посредством телескопи, в действителност е там или е единствено проекция.

 Фермилаб
ФермилабНашият тримерен свят не е предмет на спор и сетивата ни дават съответна информация, която одобряваме за даденост.Изследователите настояват, че информацията за всичко в нашата наблюдаема Вселена в действителност може да бъде кодирана в дребни двумерни пакети, сходни на пиксели на екрана, като размерът им е доста по-малък от обособения атом.Те признават, че има възможност да живеем затворени в 2D проекция, сходна на галактическата версия на Шоуто на Труман (The Truman Show, 1998 г.).За да се тества тази доктрина е построено подземно оборудване близо до Чикаго. Два интерферометра изпращат еднокиловат лазерен лъч, който се отразява и рекомбинира.Учените мерят това, което те назовават ​​„ холографско вибриране “ на пространство-времето. Ако техните открития поддържат тази доктрина, всички основи на действителността ще бъдат разтърсени и всичко, което знаем за Вселената, ще бъде оспорено.Те чакат до края на годината да съберат задоволително данни, които да поддържат или отхвърлят тази доктрина.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР