Учен от Институтът по математика и информатика при Българската академия

...
Учен от Институтът по математика и информатика при Българската академия
Коментари Харесай

Шамари в БАН! Уволниха защитник на касапина

Учен от Институтът по математика и информатика при Българската академия на науките (ИМИ–БАН) бе уволнен, откакто обществено отбрани касапина от Стара Загора и в пост във Facebook назова жертвата Дебора " шафрантия ".

" В отговор на изострения публичен интерес във връзка изявления на господин Радослав Марков в обществените мрежи, Институтът по математика и информатика при Българската академия на науките (ИМИ–БАН) напомня, че още на 31.07.2023 година изрично се разграничи от държанието на гореспоменатия, което уронва престижа и положителното име на ИМИ–БАН. Считано от 04.08.2023 година, господин Марков не е чиновник на ИМИ–БАН ", оповестиха от там.
-->
Без работа преди дни остана чиновник на Мини Марица-Изток, разрешил си да твърди, че на девойката и 400 шева й били малко. Той бе на секундата уволнен. Заради скандалното изявление на Тити Папазов, в което баскетболния треньор гордо описа по какъв начин е обръснал главата на приятелката си преди години " за наказване ", без рекламни контракти остана известният артист Тото от " СкандаУ ".

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР