Участието на Риана в шоуто между полувремената на Супербоул“ в

...
Участието на Риана в шоуто между полувремената на Супербоул“ в
Коментари Харесай

Риана се завръща на голямата сцена

Участието на Риана в шоуто сред полувремената на „ Супербоул “ в Аризона, 13 февруари, е огромното завръщане на звездата, заяви BBC. Певицата не е правила турне и не е издавала албум от 2016 г. 

В последните години Риана се концентрира върху стилния си бранд. През миналата година се роди и първото ѝ дете.

Риана записа и нова ария като част от саундтрака на „ Уаканда вечно “. Парчето „ Lift Me Up “ е номинирано за „ Оскар “.

Феновете на Риана се надяват, че присъединяване на 34-годишната певица в шоуто на „ Супербоул “ ще е знак за същинско музикално завръщане. Не е известно кои свои песни ще извърши Риана. Специалните посетители на шоуто сред полувремената не разкриват нищо към присъединяване си, с цел да има изненада за почитателите. Сетът на певицата ще продължи 14 минути. Обикновено участниците извършват елементи от свои части, с цел да могат да покрият оптимално музикалния си азбучник от шлагери. 

Участниците в шоуто постоянно канят специфични посетители, които да се появят с тях на сцената. „ Колдпелй “ са излизали паралелно с Бионсе и Бруно Марс, а Кейти Пери е била хазаин на посещение на Миси Елиът и Лени Кравиц. 

Шоуто на „ Супербоул “ е мястото на прословутото разголване на Джанет Джексън по време на взаимното ѝ осъществяване с Джъстин Тимбърлейк. През предходната година  около 100 млн. души са гледали шоуто с присъединяване на Доктор Дре, Еминем, Снуп Дог, Мери Джей Блайдж и др.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР