Убийството стана във вторник в атински квартал и оттогава следите

...
Убийството стана във вторник в атински квартал и оттогава следите
Коментари Харесай

Заподозрян за убийството на жена в Гърция е арестуван в Северна Македония

Убийството стана във вторник в атински квартал и от този момент следите на мъжа се губеха​

Пакистанец, обвинен за убийството на приятелката си в Гърция, беше открит и задържан нощес дружно с група незаконни мигранти в Република Северна Македония, а по-късно бе предаден на гръцките управляващи, заяви кореспондентът на МИА от Атина, представен от Българска телеграфна агенция.

Пакистанецът на към 20 години беше основният обвинен за убийството на 17-годишната си другарка. Убийството стана във вторник в атински квартал и от този момент следите на мъжа се губеха.

Чрез тясното и непрестанно съдействие на полицейските управляващи на двете страни се стигна до ареста на обвинения пакистанец.

Гръцкото министерство на гражданската отбрана, в чиито пълномощия е полицията, разгласи, че има информация, че обвиненият е в Северна Гърция, за да избяга в една от страните от Централна Европа.

Полицейските управляващи в Северна Гърция неотложно се свързаха със съответните служби от балканските страни и е открито непрестанно и тясно съдействие, като в същото време граничният надзор беше засилен. В резултат на засиления надзор в Северна Македония е открита група незаконни мигранти, в която е открито, че е обвиненият причинител на злокобното ликвидиране, оповестиха от гръцко министерство.

Пакистанецът към този момент е предаден на гръцките управляващи, а министърът на гражданската отбрана на Гърция Такис ​​Теодорикакос заяви в обществените мрежи, че обвиненият за убийството на 17-годишната Николета в Атина ще бъде изправен пред прокурор.

Това е новината на деня в Република Северна Македония, определена от Медийната осведомителна организация /МИА/ за издание от Българска телеграфна агенция според съглашението за продан на информация и професионално съдействие, което планува всеки ден националните осведомителни организации на България и Република Северна Македония да си разменят непосредствено определена от другата организация вест на деня от съответната страна, а другата организация да я разгласява на своя интернет уебсайт без смяна с категорично изтъкване и цитиране на колегата ѝ като източник.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР