Убийството на Даря Дугина около 21.00 ч. на 20-ти август

...
Убийството на Даря Дугина около 21.00 ч. на 20-ти август
Коментари Харесай

Задейства ли Путин група Алфа заради Дугина? Проф. Чуков

Убийството на Даря Дугина към 21.00 ч. на 20-ти август и последствията от него могат да се охарактеризират с приписваната популярна фраза на Тайлеран, френски общественик от 19-ти век: " Това е по-лошо от закононарушение, това е неточност. “ Това написа във Facebook проф. Боян Чуков. Ето какво още гласи постът му, представен от " Епицентър ":

" По информация на англоезичен информативен запас, Путин неотложно, откакто е научил за убийството на дъщерята на Дугин, е подписал декрет за незабавно активиране на силите на група " Алфа ", която работи под егидата на ФСБ.

Когато членове на Хизбула отвлякоха четирима съветски дипломати през 1985 година, убивайки един от тях, Русия изпрати група " Алфа " на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) да се оправи със обстановката.

Случаят бе задоволително необятно обсъждан в международните медии. Предполагам, че в обозримо бъдеще ще научим за последствията от активирането на група " Алфа ".Така ще разберем и съветското разследване до каква писта се е добрало по случая с Даря.

Иначе се вижда букет от версии за причинителите и поръчителите на това закононарушение.Като се стартира от незнайната Национална републиканска войска на Русия, украинските специфични служби под управлението на МИ6 или Централно разузнавателно управление на САЩ и се стигне до Мосад. Богат избор според от пропагандната позиция ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР