Убийството на 11-годишната Никол в бургаския ж.к. „Меден рудник“ е

...
Убийството на 11-годишната Никол в бургаския ж.к. „Меден рудник“ е
Коментари Харесай

Убийството на Никол е било предумишлено, Иван може да е имал съучастник

Убийството на 11-годишната Никол в бургаския ж.к. „ Меден рудник “ е било преднамерено.

Лекарите са споделили, че към 3 см е дълбочината на прорезната рана, което значи, че ударът на килъра е имал мощ и целеустременост, с цел да извърши закононарушението, написа "Флагман ".

Това сподели пред камерата на Нова телевизия заместник-административният началник на Апелативна прокуратура Йовита Григорова.

"Имаме отчасти признание, което няма огромно значение за развиването на делото на този стадий ", добави тя.

15-годишният палач не е с престъпно минало.



Както Флагман.бг към този момент заяви, обвиненият за жестокото ликвидиране не живеел в блока, където се разигра нещастието.

Тялото на момичето е намерено инцидентно в неделя вечерта в асансьора на блок 108. На страшната панорама е попаднало дете, чиято майка алармирала на тел. 112.

Никой от входа и от блока не познава 11-годишното момиче. Не са чули виковете й за помощ.

„ Важно е по какъв начин са осъществили контакт тези деца. Става въпрос за усилена връзка в продължение на към две седмици в обществената мрежа, след което си разменят телефоните и си дефинират среща “, съобщи Григорова.

Това е евентуално първата среща на Никол и килъра й.

„ Децата са решили в този блок да се скрият. Убитото дете е имало към 3000 другари в обществената мрежа. Това е индикатор за лицемерен живот на това момиче “, разяснява заместник-административният началник на Апелативна прокуратура.



Тя моли родителите да са по-внимателни и да наблюдават връзката на децата си.

„ Не се знае какви са тематиките, на които приказват. Днес следва внасяне на делото в Окръжен съд - Бургас за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража “, заяви Йовита Григорова.

На въпроса каква присъда може да получи 15-годишният Иван, тя отговори, че законът планува от 3 до 10 години затвор за сходно ликвидиране от малолетен.

Има страшни подозрения от страна на приятелите на Никол, които разясняват в обществената мрежа, че Иван най-вероятно е имал съизвършител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР