Убийството бе извършено на 23 септември в местността Сай дере

...
Убийството бе извършено на 23 септември в местността Сай дере
Коментари Харесай

Бащата, Който Екзекутира Сина Си Най-Накрая Проговори, Но Думите Му Накараха Цяла България Да Замръзне!

Убийството бе осъществено на 23 септември в местността Сай дере край Куклен. Пенсионираният боен прострелял 35-годишния си наследник Стоян с два изстрела - в сърцето и в главата. Веднага по-късно той се обадил на тел. 112, като пред пристигналите на мястото служители на реда разказал какво е направил. Пистолетът, с който бащата умъртвил сина си, е законно притежаван.

Миналата седмица окръжните магистрати постановиха най-леката мярка за неотклонение на 69-годишния мъж, само че от прокуратурата стачкуваха решението им и през днешния ден Костадин Пелтеков още веднъж застана пред съда, заяви " Марица ".

Бащата още веднъж описа за трагичната си орис и издевателството, който синът му Стоян упражнявал върху него и брачната половинка му. Костадин Пелтеков имал първи брак и две деца, само че брачната половинка му и едното дете починали в злополука. След това мъжът се оженил за актуалната си брачна половинка и се родил Стоян. Още на 15-годишна възраст обаче момчето протегнало ръка към опиатите.

Оттогава Стоян непрекъснато желал пари от родителите си. Те пък се грижели и за 7-месечното му дете, което е с присъщ хепатит, защото и майката е наркозависима.

" Аз повече му давах пари, жена ми Радост беше по-строга. Когато в деня на убийството се скарахме и Стоян ме заплаши, че ще ме унищожи, в случай че не му дам пари да си купи дрога, разбрах че съм бил единствено банкомат за него. В този миг целият ми свят избухна “, сподели пред магистратите Костадин Пелтеков.

В последна сметка съдът реши, че няма заплаха обвиненият да се укрие и да извърши друго закононарушение и удостовери досегашната му мярка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР