Убитото семейство Българинът Анжело Димов, обвиняем по дело за измама

...
Убитото семейство Българинът Анжело Димов, обвиняем по дело за измама
Коментари Харесай

Българско семейство е убито в Кейптаун


Убитото семейство

Българинът Анжело Димов, обвинен по дело за машинация с кредитни карти, и брачната половинка му Незабравка (Неси) Пеева са били екзекутирани в дома им в Кейптаун, Република Южна Африка.

50-годишният Анжело и 47-годишната Неси са открити с огнестрелни рани в главите в къщата им в южното предградие Бергвилет, заяви полицията в Кейптаун, представена от локални издания.

Според следователите, преносимите компютри и телефоните на съпрузите са били откраднати, а кучето им също е било убито.

Телата са били открити, откакто никой не взел 6-годишната щерка на Анжело и Неси от учебно заведение в понеделник.

Никой от съседите на българското семейство не е чул нищо.

Адвокатът на Анжело Димов по делото за машинация с кредитни карти - Уилям Буут е декларирал, че ще се погрижи за детето.

Неси Пеева се е занимавала с произвеждане на празнични торти за рождени дни и сватби. Преди да срещне Анжело, дамата работела в ресторант.

Семеен другар е декларирал пред HeraldLIVE, че бизнесът на Пеева е бил сполучлив и тя не е знаела с какво се занимава нейният мъж.

В двора на къщата на убитите съпрузи е имало дребна сграда, в която е живеел 27-годишният наследник на Анжело Димов от първия му брак. Той бил тежко ранен при мотоциклетна злополука през декември и отпътувал за България, с цел да се възвръща.

Полицията в Кейптаун работи по всички вероятни версии, в това число двойното ликвидиране да е поради дейности на Анжело от престъпен темперамент.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР